Hulst 8-11/11/'19 (Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen)

Patrick & Carla
Site Admin
Berichten: 383
Lid geworden op: vr okt 23, 2020 6:48 pm

Hulst 8-11/11/'19 (Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen)

Bericht door Patrick & Carla »

Afbeelding

vrijdag 8 november '19

We konden wederom profiteren van een verlengd weekendje en deze keer kiezen we ervoor om naar Nederland te gaan.
Meer bepaald naar Hulst in Zeeuws-Vlaanderen waar we ons op de camperplaats Hoeve Konstance installeerde.
We hadden er met vrienden afgesproken en iets na 20u waren we ter plaatse.
Na installatie nog een slaapmutsje met de vrienden en voor we het wisten was een nieuwe dag aangebroken voor we ons bedje indoken.

zaterdag 9 november '19

Na het ontbijt was het genieten van de omgeving rond de camperplaats. Platter dan plat de omgeving hier maar wel mooi en rustig.

Afbeelding

Rond 11u waren we weg naar de markt in Axel. Vroeger overbekend en groot maar nu maar 1/3 meer van wat het ooit was en eigenlijk schrikbarend weinig volk.
We lieten het niet aan ons hartje komen en na wat kaas in te kopen en een bakje kibling te eten keken we wat rond, en er waren toch weer een paar mooie dingen te ontdekken.

Afbeelding Afbeelding

Na een drankstop keerden we terug naar de camper maar eerst deden we nog een stop aan het plaatselijk crossparcours waar we de crossers aan de slag zagen.
Echt tof om ze bezig te zien.

Afbeelding Afbeelding

Rond 15.30u waren we terug aan de camperplaats waar we genoten van de herfstzon.

Afbeelding

Rond 17.30u waren we terug weg. De vrienden hadden de wagen mee en we reden naar Breskens om een dikke vette hamburger te gaan eten in 'ons dagelijkse kost'.
Lekker en veel was het minste wat je kon zeggen.

Afbeelding Afbeelding

De ambiance zat snor en na een plezante avond keerden we terug om op de camperplaats nog mee te genieten van het plaatselijk feestje van de boer. En ook hier was het weer ambiance gegarandeerd.
Maar deze keer lagen we toch juist voor middernacht in ons bedje. Een fijne leuke dag die veel te snel om was.

zondag 10 november '19

Vandaag staan we op onder een wolkenloze hemel.
De ijskristallen staan wel op de grassprieten maar het gaat een fijne zonnige dag worden heeft de weerman ons beloofd. Fris maar zalig herfstweer.
We genieten eerst van onze omgeving en doen het rustig aan.

Afbeelding

Rond 11u gaan we naar Hulst, we doen dat te voet zodat we een beetje beweging hebben en genieten onderweg van de herfstkleuren die nu langzaam aan op hun laatste benen beginnen te lopen.

Afbeelding Afbeelding

In Hulst zijn de winkels vandaag open en samen met de zon genieten we van deze vestingstad die aanzien word als de mooiste van Nederland (volgens de brochure dan toch)

Afbeelding Afbeelding

Aan de bierkaai eten we eerst een broodje en genieten we van een ristretto voor we het centrum beter gaan bekijken. Er is hier wel wat animo en Hulst is een mooi stadje.

Afbeelding Afbeelding

We doen wat winkeltjes aan, kijken er wat rond en doen wat inkopen.
Hierna begeven we ons op de wallen en genieten er van de zon en de uitzichten. In de zon is het echt zalig vandaag.

Afbeelding Afbeelding

Nog een drankje later en wat rondkijken op een paar historische punten en dan werd het langzaam tijd om weer terug te gaan. De zon was al langzaam aan het zakken en we kregen een lift van de vrienden naar de camperplaats. De dagen waren nu echt wel snel aan het korten.

Afbeelding Afbeelding

Aan de cp ging de boer fritjes bakken en hadden we nog een gezellige avond in de relaxroom. Fijne camperplaats hier, dat hadden we nooit gedacht. Hier komen we zeker nog eens terug.
Rond 20u trokken we ons allemaal terug naar de moby om nog wat na te genieten van wederom een plezante dag. Wat gaat zo een verlengd weekend toch snel.maandag 11 november '19

Na het ontbijt deden we onze service, maakte ons startklaar en namen we afscheid van de vrienden voor we huiswaarts keerden.
We hadden natuurlijk wel even een zetje nodig van de vrienden om gelanceerd te geraken, want ondanks de matten en het gebruik van de extra tractiecontrole van de Fiat Ducato was het zoals we thuis zeggen nougatbollen geweest om te kunnen vertrekken.
We hadden nog wel wat willen blijven om wat te wandelen maar verplichtingen thuis maakte dat we tegen de middag moesten thuis zijn.
Heel jammer maar dit weekend pakken ze ons weer niet af.
Nu komen de kerstmarkten langzaam in het zicht en daar zullen we ook wel ergens hier of daar terecht komen.

Klik hier voor het overzicht van de kleine trips
Plaats reactie