Peer 23-25/7/'10 (Limburg)

Patrick & Carla
Site Admin
Berichten: 383
Lid geworden op: vr okt 23, 2020 6:48 pm

Peer 23-25/7/'10 (Limburg)

Bericht door Patrick & Carla »

Vrijdag 23 juli

Rond 19u word onze neus richting Peer gezet, waar we via via een weide hadden vast gekregen om het weekeinde door te brengen. We hadden er met een aantal vrienden afgesproken.. We waren als laatste daar, maar al gauw was de verbroedering ingezet en was het al een tijdje donker aleer we onze alkoof inkropen.

Zaterdag 24 juli

Nadat we uitgeslapen waren en ontbijt hadden maakte we een mooie wandeling in de landelijke omgeving, we kwamen onder andere ook voorbij het lachende bos waar een fenomenale kunstenaar(s) was bezig geweest. Na de wandeling werd er naar gewoonte nog een frisse pint gedronken voor we terug naar de MH wandelden

Afbeelding

De GPS-track van deze wandeling kan je hier downloaden.

Na het middageten werkten we aan de MH waar de scharnieren van de deuren aangepast moesten worden zodat deze niet meer of niet gemakkelijk zouden kunnen vastlopen. De anderen relaxten ondertussen.
Als we in de late namiddag klaar waren gingen we in de sonnishoeve een lekker ijsje eten. Een ritje met de funcar van een vriend stond ook op het programma.

Afbeelding

Na het ijsje reden we terug waar de BBQ's allemaal aan de praat werden gebracht.
Achteraf zaten we nog gezellig rond het kampvuur waar sommigen het tot de zeer vroege uurtjes trokken.

Afbeelding

Zondag 25 juli

Het was weekend en aangezien de vroege uurtjes van de vorige nacht werd er uitgeslapen. Na het ontbijt maakten we een wandeling naar de begijnenvijvers. Het was weer een mooie wandeling en de kriek terdolen aan de vijver smaakte des te meer.

Afbeelding

De GPS-track kan je hier downloaden.

Na de wandeling was het voor ons tijd om op te ruimen en naar huis te trekken.
Het weekend was weer veel en veel te snel om, we keken al weer uit naar het volgende weekendje weg.

Klik hier voor het overzicht van de kleine trips
Plaats reactie