Lezersforum (Gelieve te registreren om deel te nemen op het lezersforum)

 • Forum
  Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • Forumregels
  Door het bezoeken/gebruiken van het "varkenskot"ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik het "varkenskot" dan niet langer en geef dit dan door aan de beheerder zodat uw account kan verwijderd worden. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "het varkenskot". Als je wel gebruik blijft maken van "varkenskot", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen. Na een inactiviteit van 1 jaar wordt je account automatisch verwijderd aangezien we dan aannemen dat je interesse in het "varkenskot" er niet meer is.

  Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op http://www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

  Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "varkenskot" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "varkenskot" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "varkenskot", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

  Behandel elkaar met respect en behandel niemand online zoals je zelf niet behandelt wil worden als je met iemand in het echte leven een babbeltje slaagt.
  Algemene verzuring, discriminatie en haat zullen niet getolereerd worden.
  0 Onderwerpen
  0 Berichten
  Geen berichten